Nieuws

Over AEB
10 april 2015

Nieuw opslagdepot

Nieuw opslagdepot

AEB beschikt sinds 1 april over een nieuw opslagdepot op eigen terrein. Op het depot kunnen ruim 8000 balen opgeslagen worden, in totaal zo’n 20.000 ton. Het nieuwe depot is een belangrijke verbetering van ons logistieke proces en van onze dienstverlening.

Het gebeurt regelmatig dat er meer afval aangeleverd wordt, dan we kunnen verwerken. Voorheen moesten we dat afval tijdelijk op een externe locatie opslaan, hetgeen extra vervoersbewegingen met zich meebrengt. Met een eigen opslagmogelijkheid zijn we in staat om flexibeler te opereren: bij lage bunkerstanden spreken we de buffer op ons eigen terrein aan, bij hoge bunkerstanden slaan we het teveel aan afval tijdelijk op, op ons eigen opslagdepot.

 

Het depot is op 1 april officieel geopend met de aankomst van de eerste lading balen uit Engeland. Dit is ook tevens het moment dat de leveringen uit Engeland weer op gang komen, nadat we die tijdelijk moesten stopzetten na de brand van november vorig jaar. Eind april wordt er weer volledig volgens de contractuele afspraken met onze Engelse klanten geleverd.

Gerelateerde artikelen