Veilig werken bij AEB

Bij AEB Amsterdam wordt veilig gewerkt. Op deze pagina staan de veiligheidsregels die bij AEB gelden voor verschillende type werkzaamheden. Medewerkers van bedrijven die bij AEB aan het werk gaan, moeten in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs (Paspoort, ID-kaart of tewerkstellingsvergunning). Daarnaast is een geldig VCA-certificaat nodig.

Veiligheidsregels

Voor het werken bij AEB zijn veiligheids- en gedragsregels vastgesteld. Iedereen die zich op het AEB-terrein bevindt, moet deze regels kennen en zich eraan houden.

 

Als afvalverwerker maakt AEB deel uit van de vitale sector. Daarom zijn we extra kritisch op het naleven van de coronaregels. U vindt ze hier.

 

Poortfilm

AEB stelt hoge eisen aan veilig werken. Voor mensen die bij AEB werk moeten verrichten is een toelatingstoets vereist. Deze toets bestaat uit een film waarin alle veiligheidsvoorschriften worden verteld (poortfilm) en een afsluitende vragenlijst.

Voordat je bij AEB aan het werk kunt gaan, moet je onze poortfilm hebben gezien en de veiligheidsvragen juist hebben beantwoord.

Bekijk de poortfilm

Afval storten bij AEB

Als je bij AEB afval komt brengen, dan willen we dat je ook weer veilig het terrein verlaat. Dat is niet alleen voor jou belangrijk, maar ook voor onze collega’s en de andere chauffeurs die afval komen brengen. Daarom hebben we de belangrijkste veiligheidsregels voor je op een rij gezet. In de veiligheidsfilm laten we zien hoe je het afval veilig bij ons kunt storten. Als je je aan deze regels houdt voorkom je dat er ongelukken gebeuren.