Nieuws

Over AEB
19 december 2017

Bezoekers van Amsterdamse Recyclepunten tevreden over service

Bezoekers van Amsterdamse Recyclepunten tevreden over service

De zes Recyclepunten in Amsterdam scoren gemiddeld een 8,7 voor dienstverlening. Het merendeel van de bezoekers is zeer tevreden over de service, blijkt uit onderzoek. Met name de korte wachttijden, veiligheid en netheid bij de Recyclepunten worden gewaardeerd.

De zes Recyclepunten in Amsterdam worden met scores boven de 8 allemaal erg goed beoordeeld. Recyclepunt Cruqiuisweg komt als beste uit de bus met een 9,0. In het algemeen geldt dat klanten positief zijn over de korte wachttijd bij de poort en de veiligheid op de Recyclepunten. Ook vinden klanten de Recyclepunten schoon en is meer dan 90% positief over de medewerkers.

 

‘Het is een pluim op het werk van onze medewerkers op de Recyclepunten’, zegt Stephan Beentjes, teamleider Recyclepunten. ‘Zij maken het zes dagen per week mogelijk dat Amsterdammers hun grofvuil, klein chemisch afval en kringloopgoederen kwijt kunnen en op een goede wijze kunnen laten verwerken of recyclen.’

 

AEB doet regelmatig onderzoek naar de tevredenheid van klanten van de Recyclepunten in Amsterdam. De uitkomsten van de klanttevredenheidsonderzoeken zetten we in om de Recyclepunten nog gebruiksvriendelijker te maken en de service nog verder te verbeteren. Uit het onderzoek is gebleken dat een aantal bezoekers de bewegwijzering niet altijd duidelijk vindt. Daarom gaan we kijken hoe we informatievoorziening op de Recyclepunten kunnen verbeteren.

Gerelateerde artikelen