Nieuws

Over AEB
16 mei 2018

Afvalpunt Henk Sneevlietweg op zondag open

Afvalpunt Henk Sneevlietweg op zondag open

Vanaf zondag 20 mei is het Afvalpunt op de Henk Sneevlietweg 22 in Amsterdam bij wijze van proef dit jaar voortaan elke zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend.

De opening van het Afvalpunt op de Henk Sneevlietweg is een proef. Deze loopt tot het einde van 2018. In die periode kijken wij of de proef aanslaat en er voldoende bewoners het Afvalpunt bezoeken. Als eind 2018 blijkt dat de proef een succes is, dan gaan we bekijken of het haalbaar is om in een ander deel van Amsterdam nog een Afvalpunt op zondag te openen.

 

Afvalpunt Henk Sneevlietweg is er voor alle bewoners van Amsterdam

 

Iedereen met een geldig woonadres in Amsterdam kan zelf kiezen naar welk Afvalpunt hij zijn grofvuil, klein chemisch afval en kringloopgoederen brengt, het maakt niet uit in welk stadsdeel iemand woont. De medewerkers van het Afvalpunt kunnen bezoekers vragen naar een identiteitsbewijs. Het is daarom belangrijk om altijd een identiteitsbewijs mee te nemen bij een bezoek aan een Afvalpunt bezoekt. Als uw identiteitsbewijs niet door de gemeente Amsterdam is uitgegeven, moet u kunnen aantonen dat u wel in Amsterdam woont.

Gerelateerde artikelen