Nieuws

Over AEB
17 oktober 2017

AEB zoekt lid van Raad van Commissarissen

AEB zoekt lid van Raad van Commissarissen

In verband met het aflopen van de zittingstermijn van een van de Commissarissen is AEB Amsterdam op zoek naar een nieuw lid voor de Raad van Commissarissen (RvC).

 

Gezien de samenstelling van de huidige RvC wordt er primair beoordeeld en geselecteerd op basis van financiële ervaring en expertise. Het nieuwe lid van de Raad van Commissarissen is lid van de audit commissie.

Het te werven lid heeft een gedegen financiële universitaire opleiding genoten en veel ervaring opgedaan in financiële rollen in de praktijk, De kandidaat voelt zich thuis in organisaties met een sterk technisch-operationeel, procesgericht karakter. Zij/hij heeft bij voorkeur kennis van, en ervaring en affiniteit met technologische, innovatieve bedrijven en culturen. De kandidaat is zich bewust van het feit dat het hier een toezichthoudende rol betreft die op gezonde afstand ingevuld wordt.

 

AEB streeft naar diversiteit binnen de Raad van Commissarissen met betrekking tot in ieder geval leeftijd en geslacht. Gegeven de huidige samenstelling van de Raad van Commissarissen gaat de voorkeur uitdrukkelijk uit naar een vrouwelijke Commissaris.

 

Meer informatie?

Voor informatie over het profiel en de wervingsprocedure kan contact opgenomen worden met Caroline Meijer, directiesecretaris: caroline.meijer@aebamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen