Nieuws

Over AEB
5 september 2014

AEB voert lijst aan bij Schotse aanbesteding voor verwerking huishoudelijk afval in 32 gemeenten

AEB voert lijst aan bij Schotse aanbesteding voor verwerking huishoudelijk afval in 32 gemeenten

AEB is bovenaan de lijst geëindigd in een Schots aanbestedingstraject voor de verwerking van huishoudelijk afval. De aanbesteding was uitgeschreven door de Schotse overheidsinstantie Scotland Excel en had als doel de economisch meest aantrekkelijke aanbieders te vinden voor de verwerking van huishoudelijk afval in 32 gemeenten in Schotland.

 

Technische expertise, duurzaamheid,veiligheid, prijs en operationele ervaring waren de criteria waar AEB hoog op scoorde. Deze positie biedt AEB nu de mogelijkheid rechtstreeks contact te leggen  met de Schotse gemeenten om met hen een oplossing te vinden voor hun huishoudelijk afvalvraagstuk.

 

AEB importeert al afval uit het Verenigd Koninkrijk en doet dat tot op heden via een aantal commerciële tussenpartijen van afval. De doelstelling is echter om meer vanuit een ‘city tot city benadering te werken, dus rechtstreeks samen te werken met lokale overheden, contracten te sluiten, oplossingen te vinden en kennis te delen op het gebied van waste management.

Gerelateerde artikelen