Maak kennis met onze medewerkers.

Als teamleider WTB ondersteun ik met veel plezier onze monteurs. We hebben echt een fantastische groep. Bij AEB zijn er altijd uitdagingen, je wordt dagelijks geprikkeld om het beste uit je zelf te halen. Met kleine aanpassingen kun je hier soms al grote verbeteringen tot stand brengen. Kortom, een geweldig bedrijf om voor te werken.
Peter- Teamleider Onderhoud WTB

Als teamleider WTB ondersteun ik met veel plezier onze monteurs. We hebben echt een fantastische groep. Bij AEB zijn er altijd uitdagingen, je wordt dagelijks geprikkeld om het beste uit je zelf te halen. Met kleine aanpassingen kun je hier soms al grote verbeteringen tot stand brengen. Kortom, een geweldig bedrijf om voor te werken. Peter- Teamleider Onderhoud WTB

Als senior revisiespecialist ben ik verantwoordelijk voor het veilig stellen van onze installaties, zodat we de revisie veilig starten. We hebben twee grote stops per jaar. Jij bent de spil, je hebt contact met collega’s maar ook met de buitenfirma’s. Er is echt nooit één dag hetzelfde, dat maakt het heel interessant. We zijn een open club waar veel kan. En niet onbelangrijk: hele leuke collega’s!

Sander -  Senior revisie specialist.

Als senior revisiespecialist ben ik verantwoordelijk voor het veilig stellen van onze installaties, zodat we de revisie veilig starten. We hebben twee grote stops per jaar. Jij bent de spil, je hebt contact met collega’s maar ook met de buitenfirma’s. Er is echt nooit één dag hetzelfde, dat maakt het heel interessant. We zijn een open club waar veel kan. En niet onbelangrijk: hele leuke collega’s! Sander - Senior revisie specialist.

Als Project Management Ondersteuner (PMO) werk ik aan verschillende projecten. Van het uitvoeren van afvalinspecties tot aan het facturatieproces, ik proef overal van mee. AEB is een divers bedrijf. We werken in de techniek, productie, logistiek of commercie. Je komt verschillende mensen tegen met een diversiteit aan kennis en kunde, je leert echt van elkaar. Geen dag is hetzelfde, daar word ik blij van. We maken echt vooruitgang, ik zeg altijd “kleine veranderingen maken grote stappen”! En we leveren energie uit afval en dat is voor mij ook belangrijk.
Anushka - PMO Sourcing, Logistics & Fuel Planning

Als Project Management Ondersteuner (PMO) werk ik aan verschillende projecten. Van het uitvoeren van afvalinspecties tot aan het facturatieproces, ik proef overal van mee. AEB is een divers bedrijf. We werken in de techniek, productie, logistiek of commercie. Je komt verschillende mensen tegen met een diversiteit aan kennis en kunde, je leert echt van elkaar. Geen dag is hetzelfde, daar word ik blij van. We maken echt vooruitgang, ik zeg altijd “kleine veranderingen maken grote stappen”! En we leveren energie uit afval en dat is voor mij ook belangrijk. Anushka - PMO Sourcing, Logistics & Fuel Planning

Als hoofdoperator ben ik verantwoordelijk voor de productie van de scheidingsinstallatie en stuur ik een team van machinisten en operators aan. Bij ons komt het huishoudelijk afval binnen. Er zit van alles tussen. Het werk is leuk, omdat het zo afwisselend is. Het afval is iedere dag anders, dat maakt het regelmatig spannend. Er zit van alles tussen. Daarnaast is het fantastisch om een grote installatie draaiende te houden en naar je hand te zetten. AEB gaf mij de kans om door te groeien en die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Daar ben ik heel blij mee. 

Jolanda – Hoofdoperator scheidingsinstallatie.

Als hoofdoperator ben ik verantwoordelijk voor de productie van de scheidingsinstallatie en stuur ik een team van machinisten en operators aan. Bij ons komt het huishoudelijk afval binnen. Er zit van alles tussen. Het werk is leuk, omdat het zo afwisselend is. Het afval is iedere dag anders, dat maakt het regelmatig spannend. Er zit van alles tussen. Daarnaast is het fantastisch om een grote installatie draaiende te houden en naar je hand te zetten. AEB gaf mij de kans om door te groeien en die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Daar ben ik heel blij mee. Jolanda – Hoofdoperator scheidingsinstallatie.

Als WTK'er ben ik met mijn team verantwoordelijk voor de continuïteit en veiligheid van onze procesinstallaties, van het verbrandingsproces en rookgasreiniging tot aan de energielevering. Elke dag ben ik bezig met stoomketels, stoomturbines en warmtewisselaars, maar toch is voor mij is geen dag hetzelfde. Ik signaleer en analyseer onregelmatigheden en samen met het team bepalen we de vervolgacties.
Met heel veel plezier draag ik bij aan de verbeterprocessen van AEB! Stephan - WTK

Als WTK'er ben ik met mijn team verantwoordelijk voor de continuïteit en veiligheid van onze procesinstallaties, van het verbrandingsproces en rookgasreiniging tot aan de energielevering. Elke dag ben ik bezig met stoomketels, stoomturbines en warmtewisselaars, maar toch is voor mij is geen dag hetzelfde. Ik signaleer en analyseer onregelmatigheden en samen met het team bepalen we de vervolgacties. Met heel veel plezier draag ik bij aan de verbeterprocessen van AEB! Stephan - WTK

Als opleidingscoördinator bied ik dagelijks tal van cursussen en opleidingen aan bij diverse collega’s en plan deze vervolgens in goed overleg in. Ons opleidingsaanbod draagt bij aan veilig werken en heeft de hoogste prioriteit bij het Opleidingscentrum. Ik krijg energie van het dagelijks aanbieden van leeroplossingen voor collega's en er zijn daarnaast genoeg mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen. AEB kent een mooie diversiteit aan leuke mensen waar ik mee mag samenwerken!

Johanna - opleidingscoördinator

Als opleidingscoördinator bied ik dagelijks tal van cursussen en opleidingen aan bij diverse collega’s en plan deze vervolgens in goed overleg in. Ons opleidingsaanbod draagt bij aan veilig werken en heeft de hoogste prioriteit bij het Opleidingscentrum. Ik krijg energie van het dagelijks aanbieden van leeroplossingen voor collega's en er zijn daarnaast genoeg mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen. AEB kent een mooie diversiteit aan leuke mensen waar ik mee mag samenwerken! Johanna - opleidingscoördinator