Maak kennis met onze medewerkers.

Procestechnoloog

Sneha

As a process technologist I am not only looking into improving the plant efficiency but I also get to work on new expansion projects related to steam and district heating. My job challenges me to look into new ideas and emerging technologies which will help AEB to grow strategically in the business and remain sustainable and relevant in an ever changing environment.

Sneha - procestechnoloog

Kees-Jan

Als medewerker inspectie & acceptatie heb ik nog elke dag onwijs naar m’n zin. De werkzaamheden zijn superafwisselend en dat maakt het leuk. Het is buiten op een heftruck rijden, dan weer binnen inspecteren..  We werken met een hele diverse groep mensen, van jong tot oud en van alle lagen van de samenleving, dat maakt het voor mij heel mooi!

Kees-Jan - medewerker inspectie & acceptatie

Jolanda

Als hoofdoperator ben ik verantwoordelijk voor de productie van de scheidingsinstallatie en stuur ik een team van machinisten en operators aan. Bij ons komt het huishoudelijk afval binnen. Er zit van alles tussen. Het werk is leuk, omdat het zo afwisselend is. Het afval is iedere dag anders, dat maakt het regelmatig spannend. Er zit van alles tussen. Daarnaast is het fantastisch om een grote installatie draaiende te houden en naar je hand te zetten. AEB gaf mij de kans om door te groeien en die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Daar ben ik heel blij mee.

Jolanda – hoofdoperator scheidingsinstallatie.

Johanna

Als opleidingscoördinator bied ik dagelijks tal van cursussen en opleidingen aan bij diverse collega’s en plan deze vervolgens in goed overleg in. Ons opleidingsaanbod draagt bij aan veilig werken en heeft de hoogste prioriteit bij het Opleidingscentrum. Ik krijg energie van het dagelijks aanbieden van leeroplossingen voor collega's en er zijn daarnaast genoeg mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen. AEB kent een mooie diversiteit aan leuke mensen waar ik mee mag samenwerken!

Johanna - opleidingscoördinator