7 mei 2020

Gita Hoogeveen nieuwe CRO van AEB Amsterdam

Op 20 april jl. is ir. C.M.B. (Gita) Hoogeveen ad interim toegetreden tot de directie van AEB. Zij zal daarin de rol van CRO (Chief Restructuring Officer) vervullen.

Gita Hoogeveen

Hiermee is zij de opvolgster van de eind februari vertrokken Koos de Vink. Zij zal zich met name richten op de uitvoering van het herstructureringsplan en daarmee een belangrijke rol vervullen in het verdere herstel van AEB.

Gita Hoogeveen studeerde chemische technologie in Delft en heeft ruime ervaring als algemeen directeur in technische en productiebedrijven. In die hoedanigheid heeft zij o.a. verschillende reorganisaties en herstructureringen doorgevoerd. In haar laatste rol als interim-directeur (van de Business Unit Aanleg en Vervanging) bij Stedin heeft zij ervaring in het publieke domein opgedaan.

Gita Hoogeveen zegt over haar nieuwe functie bij AEB: “Een bedrijf herpositioneren en de stakeholders weer trots laten zijn, geeft mij energie en voldoening. Mijn kracht is structuur aanbrengen, professionaliseren en focus op processen door technisch inzicht en business analyse, maar altijd met oog voor de mens.”

De Raad van Commissarissen en de directie van AEB zijn verheugd over deze versterking van het directieteam. Hiermee bestaat de directie van AEB uit vier leden: Paul Dirix (CEO), René Klaassen (directeur bedrijfsvoering), Albert den Hartog (operationeel directeur) en Gita Hoogeveen (CRO).

 

Contact

KvK 58867937

Tel: 020 587 6299
Email: info@aebamsterdam.nl

Australiëhavenweg 21
1045 BA Amsterdam

Postbus 58292
1040 HG Amsterdam

Plan een route

Openingstijden

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Laat het ons weten.
Email: klachten@aebamsterdam.nl