15 januari 2016

Pieter ter Kuile en Marc van ’t Noordende nieuwe leden Raad van Commissarissen AEB Amsterdam

Het college van Burgemeester en Wethouders Gemeente Amsterdam heeft ingestemd met de benoeming van Pieter ter Kuile en Marc van ’t Noordende tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van AEB Holding NV met ingang van 1 januari 2016.

Luchtfoto AEB 1

Pieter ter Kuile

Pieter ter Kuile is voorgedragen vanwege zijn ervaring in business development, zijn deskundigheid en ervaring met alle facetten van de finance functie en zijn ervaring als toezichthouder. Hij werkte onder meer bij Kempen & Co in corporate finance en als consultant bij McKinsey & Co. Pieter ter Kuile is commissaris bij KiKa, PharmaCell en Bronwaterleiding Doorn.

Pieter ter Kuile

 

Marc van 't Noordende

Marc van ’t Noordende is een ervaren executive in het leiden van bedrijven in binnen- en buitenland, met veel kennis van de energie- en afvalbranche. Hij werkte onder meer bij AkzoNobel, Gemini Consulting & Services, Proteïn Genetics en was lid van de Raad van Bestuur van Essent met in zijn portefeuille onder andere afvalverwerking. Marc van ‘t Noordende is ook toezichthouder bij DELTA, Berenschot en ICE Endex (beurs voor energie termijncontracten).

Marc van 't Noordende

De RvC kent nu de volgende samenstelling:

  • Marianne van Leeuwen (voorzitter)
  • Mirjam Nouwen
  • Gaston Sporre ( tot 31/12/2016)
  • Pieter Ter Kuile
  • Marc van ’t Noordende
 

Contact

KvK 58867937

Tel: 020 587 6299
Email: info@aebamsterdam.nl

Australiëhavenweg 21
1045 BA Amsterdam

Postbus 58292
1040 HG Amsterdam

Plan een route

Openingstijden

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Laat het ons weten.
Email: klachten@aebamsterdam.nl 
Tel: 020 407 6060