21 maart 2016

AEB in film ministerie SZW

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft deze week haar vernieuwde portaal voor veilig en gezond werken geopend: www.gezondenveiligwerkt.nl. Dit is een platform dat bedrijven ondersteunt bij het organiseren van gezond en veilig werken. Het biedt bezoekers op een interactieve manier oplossingen en inspireert met voorbeelden van diverse organisaties. AEB is een van de organisaties die is gevraagd hieraan mee te werken in de vorm van een film.

Website ministerie SZW
SZW Website
Ministerie SZW

Bij AEB is het depot Bijzonder Afval in beeld gebracht. In de film wordt getoond hoe de organisatie gezond en veilig werken in de praktijk brengt. Daarnaast zijn drie medewerkers aan het woord die vertellen hoe zij omgaan met gezond en veilig werken en ook nieuwe oplossingen aandragen.

Interactief

Dit online portaal van het ministerie maakt deel uit van het Programma Zelfregulering Gezond en Veilig werken. Het portaal www.gezondenveiligwerkt.nl geeft bedrijven ondersteuning bij het organiseren van gezond en veilig werken en biedt op een interactieve manier oplossingen aan die gedeeld kunnen worden met collega’s in het vak. Bijvoorbeeld door te reageren op de maandelijkse stelling op het platform. Maar ook door de agenda te raadplegen en je in te schrijven voor een webinar of een themabijeenkomst die het Programma Zelfregulering Gezond en Veilig Werken regelmatig organiseert.

De film over AEB kan hier worden bekeken.

Website Ministerie SZW: http://www.gezondenveiligwerkt.nl/

 

Contact

KvK 58867937

Tel: 020 587 6299
Email: info@aebamsterdam.nl

Australiëhavenweg 21
1045 BA Amsterdam

Postbus 58292
1040 HG Amsterdam

Plan een route

Openingstijden

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Laat het ons weten.
Email: klachten@aebamsterdam.nl 
Tel: 020 407 6060