Bijzonder en gevaarlijk afval

We verwerken het veilig en milieuverantwoord

Depot Header foto

Bijzonder en gevaarlijk afval

Op ons Depot gevaarlijk afval verwerken wij uw gevaarlijk afval veilig en milieuverantwoord. Wat nog bruikbaar is, halen we er uit voor hergebruik en recycling. De rest zetten wij om in duurzame energie. Zo dragen we samen bij aan een schonere wereld.

Voor àl uw afval heeft AEB een oplossing. Ook voor bijzondere afvalstromen als medicijnen, cosmetica, spuitbussen en afvalwater. Wij adviseren u graag.

 

 

Wij kunnen alles voor u regelen

AEB heeft veel ervaring met de opslag, be- en verwerking van gevaarlijk afval. U kunt het gevaarlijk afval zelf aanleveren bij ons Depot. Wij halen het ook graag bij u op. Het uitzoeken, sorteren en verpakken kunnen wij u uit handen nemen. Net als het ‘papierwerk’ voor de verschillende soorten gevaarlijk afval. Maak gebruik van alle kennis die wij hebben op het gebied van gevaarlijk afval.

De juiste emballage

Voor alle gevaarlijke afvalstromen heeft het Depot gevaarlijk afval de juiste inzamelmiddelen. Deze zijn UN gekeurd en direct uit voorraad leverbaar.

Onze veiligheidsadviseur denkt graag met u mee

Elke organisatie die gevaarlijke stoffen over de weg vervoert of het met dit vervoer samenhangende verpakken, beladen, vullen of lossen uitvoert moet een veiligheidsadviseur vervoer gevaarlijke stoffen (ADR) benoemen. AEB heeft een eigen veiligheidsadviseur die u kan adviseren over het volgens de juiste voorschriften verpakken en klaarzetten van gevaarlijke afvalstoffen voor vervoer naar een verwerker, het kiezen van het juiste afvalstroomnummer en het veilig opslaan van de stoffen bij uw bedrijf. Zij komt graag op uw locatie voor een advies op maat.

Wilt u een offerte aanvragen of wenst u meer informatie? 

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 587 6250. U kunt ons ook mailen via onderstaande link. We bellen u dan binnen 24 uur terug.

Informatieverzoek

 

Contact

KvK 58867937

Tel: 020 587 6299
Email: info@aebamsterdam.nl

Australiëhavenweg 21
1045 BA Amsterdam

Postbus 58292
1040 HG Amsterdam

Plan een route

Openingstijden

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Laat het ons weten.
Email: klachten@aebamsterdam.nl