Een duurzame en veilige oplossing

Dagelijks verwerken wij het afval van 600 vrachtwagens

beeld boven

Uw afval, onze duurzame oplossing

AEB is uw partner op het gebied van alle afvalvraagstukken. U kunt met al uw vragen over afval bij ons terecht. Wij helpen u graag!

Duurzame verwerking

Al uw afval verwerken we op de meeste duurzame wijze. Waardevolle grondstoffen halen we uit het afval voor hergebruik en recycling. Zo dragen we samen bij aan een schonere samenleving en realiseren we uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Alle soorten afval

Voor àl uw afval hebben wij een oplossing. We weten dat een passende oplossing voor uw afval om maatwerk vraagt. Graag maken we samen met u een plan op maat.

betrouwbare dienstverlening

Betrouwbare dienstverlening

AEB is een stevige en betrouwbare samenwerkingspartner. We hebben alle nodige kennis en ervaring op het gebied van afvalverwerking en recycling in huis. Met onze efficiënte werkwijze en klantgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat de kosten voor u laag blijven.

Depot Header foto
Elk bedrijf is anders, daarom helpen wij u met een effectief afvalplan. Zo wordt al uw afval op een duurzaam en veilige wijze verwerkt.

De oplossing zit in samenwerking

De wereld om ons heen staat niet stil. Grondstoffen worden schaarser, maatschappelijke verwachtingen ten aanzien van duurzaamheid nemen toe en de overheid stelt steeds strengere milieueisen. Het maken van de juiste keuzes is niet eenvoudig, afvalvraagstukken zijn en blijven complex. Langdurige samenwerking is nodig om specifieke kennis en ervaring te benutten. We kunnen het niet alleen, een groot deel van de oplossing zit in samenwerking.

Hoe kunnen we u helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor uw bedrijf? We vertellen u er graag meer over. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers via onze back-office.

 

Contact

KvK 58867937

Tel: 020 587 6299
Email: info@aebamsterdam.nl

Australiëhavenweg 21
1045 BA Amsterdam

Postbus 58292
1040 HG Amsterdam

Plan een route

Openingstijden

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Laat het ons weten.
Email: klachten@aebamsterdam.nl